Carmen Dan: Premierul mi-a spus că din cele opt ministere care au fost evaluate Carmen Dan trebuie să plece

carmencita.jpg

Carmen Dan, ministru demisionar de la Interne

Carmen Dan face declarații la o zi după remaniere. Ministrul demisionar de la interne o contrazice pe Viorica Dăncilă.

Carmen Dan spune că aceasta nu i-a cerut cerut demisia, dar i-a spus că din cei opt miniștri pe care i-a evaluat, cel de la Interne trebuie să plece, iar în urma acestei discuții ea și-a pus mandatul la dispoziție.



Carmen Dan a declarat, marți dimineață, că demisia sa a fost trimisă la Cabinetul premierului, iar până când decizia de schimbare a sa din funcție va fi publicată în Monitorul Oficial, își exercită în continuare responsabilitățile de ministru.

Întrebată despre afirmațiile premierului Viorica Dăncilă, care a catalogat-o drept ”dezinformată” atunci când a susținut că liderul Executivului a cedat presiunilor președintelui Iohannis, Carmen Dan a răspuns ironic: "Atât de dezinformată am fost încât, așa cum ați constatat și dumneavoastră, propunerea pentru acest minister este colegul meu, senatorul Moga, căruia îi urez succes".

Mandatul lui Carmen Dan a fost marcat de scandaluri, începând de la acuzațiile ministrului cum că i s-au montat microfoane în casă, la momentul 10 august, când Jandarmeria a intervenit brutal împotriva manifestanților pașnici din Piața Victoriei.