Dan Barna: Demisia lui Carmen Dan vine prea târziu, după bătaia cetățenilor din 10 august

Barna sustin Vlad Voiculescu treaba grea.png

Dan Barna îl susține pe Vlad Voiculescu
Dan Barna îl susține pe Vlad Voiculescu

Remanierea Guvernului Dăncilă vine mult prea târziu și confirmă că PSD este un partid în plină descompunere, declară la RFI președintele USR, Dan Barna.

În opinia lui Dan Barna, ”această remaniere confirmă ceea ce românii au văzut după 26 mai, un PSD aflat în plină descompunere, în care luptele interne sunt mai acute ca niciodată, fiecare tabără sau fiecare baronat încercând să-și extindă, precum în Evul Mediu, influența și dominația. Demisia doamnei Carmen Dan, mă rog, remanierea, în realitate, vine târziu, după ce am avut un ministru care efectiv a controlat bătaia cetățenilor pe 10 august, împingerea în dube a cetățenilor la Topoloveni, blocarea orașului Târgoviște. Trebuia să-și dea demisia de acum un an doamna Dan, dar doamna Viorica Dăncilă, la vremea aceea și ea o marionetă a lui Liviu Dragnea, a preferat s-o mențină mult prea mult în funcție. Este o demisie și o remaniere care vine mult prea târziu, din punct de vedere al ceea ce înseamnă minima moralitate necesară a unui Guvern în România”.

Liderul USR critică nominalizarea Ramonei Mănescu la Ministerul de Externe: ”Dacă vorbim de doamna Ramona Mănescu în locul domnului Meleșcanu, să nu uităm că în 2010 doamna Mănescu tocmai chestiona Comisia Europeană ce nevoie avem de DNA doar pentru că se suprapune peste Parchet. Deci e departe de a fi o variantă morală sau profesională. Nu mai vorbim de organizarea vizitelor doamnei Dăncilă în Emirate, una din acele călătorii de lux care au generat zero beneficii economice pentru România”.

 
Dan Barna, despre remanierea Guvernului Dăncilă