Zamfir (ALDE): Moțiunea e neserioasă. Îi vedeți pe Orban, Băsescu și Ponta în același Guvern?

Daniel Zamfir majorare pensii financiar Romania.jpg

Daniel Zamfir cere majorarea pensiilor cu 40% (Sursa foto: Facebook/Daniel Zamfir)
Daniel Zamfir cere majorarea pensiilor cu 40% (Sursa foto: Facebook/Daniel Zamfir)

Moțiunea de cenzură a Opoziției este total neserioasă, declară la RFI senatorul ALDE Daniel Zamfir, care precizează că parlamentarii formațiunii sale nu susțin documentul.

Senatorul Daniel Zamfir spune în contextul moțiunii de cenzură că Opoziția nu a propus o alternativă la Guvernul Dăncilă: ”E o chestiune total neserioasă. După cum ați văzut din toate declarațiile publice ale liderilor Opoziției, care în momentul ăsta s-au adunat ca să dea jos Guvernul, n-ați văzut nimic să pună în loc, adică mergând doar pe ideea dăm jos Guvernul ăsta și vedem noi după aia, mi se pare o chestiune total neserioasă. Acum, sincer, dvs. îi vedeți stând la masă și guvernând România pe domnul Orban, împreună cu domnul Ponta, împreună cu domnul Băsescu și împreună cu domnul Cioloș și cine s-o mai aduna? Eu nu”.

La remarca jurnalistului RFI că nimeni nu și-a imaginat vreodată nici că Viorica Dăncilă va deveni prim-ministru, senatorul ALDE a răspuns: ”Deocamdată, doamna Dăncilă este prim-ministru, susținută de o majoritate cred eu solidă și lucrul ăsta se va demonstra acum, la moțiunea de cenzură”.

Daniel Zamfir mai spune că parlamentarii ALDE nu susțin moțiunea de cenzură și că încă nu s-a stabilit în partid dacă senatorii și deputații formațiunii vor rămâne în sală sau nu.

 
Daniel Zamfir, despre moțiunea de cenzură