Cristian Ghinea: Liviu Dragnea își va anunța candidatura, este între Președinție și pușcărie

cristian_ghinea_liviu_dragnea_candidatura_presedintie.jpg

Va candida Liviu Dragnea la Președinție? (Sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea)
Va candida Liviu Dragnea la Președinție? (Sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea)

Liviu Dragnea nu poate să anunțe duminică seară decât faptul că el va fi candidatul PSD la Președinție, declară la RFI deputatul Cristian Ghinea, candidat al alianței USR-PLUS la alegerile europene din 26 mai. Liderul social-democrat a spus marți la Adevărul Live că va anunța duminică seară, după scrutinul european, candidatul la prezidențialele de la sfârșitul acestui an.

Cristian Ghinea crede că Liviu Dragnea ”nu poate să anunțe decât despre el însuși, nu despre altcineva. De data asta, fostul lui prieten bun Mihai Tudose are dreptate, este ultima încercare a pușcăriabilului Liviu Dragnea de a ne pune pe toți într-o situație penibilă, să spună după aia: ah, ați vrut să mă arestați sau m-ați condamnat, pentru că puteam să câștig Președinția României. Este o tactică de PR disperată”.

Deputatul USR spune că ”Liviu Dragnea a învățat ceva în ăștia doi ani. El niciodată nu a fost un om popular, dacă vă gândiți bine, niciodată. Întotdeauna s-a ascuns după altcineva, după Geoană, după Ponta, care aveau notorietate și credibilitate mai bună. El a fost genul de baron local, care controlează frâiele și banii sistemului. Totuși, cu această lipsă de popularitate personală, iată că a ajuns să controleze țara asta și PSD-ul, printr-o tactică feroce de eliminare a adversarilor, de control al statului, de ce nu, crede el acum, nu ar putea să ajungă și președinte. Eu cred că românii îi vor da o lecție, că e vorba aia, nu poți să prostești pe toată lumea tot timpul, orice ai face, dar asta nu-l împiedică să încerce, pentru că până la urmă este între Președinție și pușcărie”.

Cristian Ghinea, despre posibila candidatură a lui Liviu Dragnea la Președinție