Manea dedicată PSD, virală pe internet

Momente inedite in campania pentru alegerile europarlamentare: Pe internet s-a viralizat rapid o manea electorala, la cererea PSD, iar mai multi simpatizanti ai PSD se inchina si pupa pancarte ale partidului.

PSD dă lovitura în campania electorala pentru europarlamentare. Partidul lui Liviu Dragnea i-a comandat manelistului Nicolae Guță o melodie care face ravagii pe internet. Maneaua, care are titlul ”Victorie PSD”, e realizată ”la comandă pentru Partidul Social Democrat”, potrivit descrierii de pe Youtube.

Maneaua a fost publicată sâmbătă noapte pe canalul de Youtube Manele TV și duminică la prânz avea déjà zeci de mii de vizualizări. Pe pagina sa oficială de Facebook, Nicolae Guță se justifică, distribuind și clipul realizat. ”Mai facem si dedicatii speciale ca doar traim intr-o tara democratica!”, scrie solistul. 

Maneaua electorală conţine versuri precum: „De vrei gustul fericirii/ Ştampilează trandafirii (…) Arde flacăra în torţă, PSD este o forţă/. Vine apoi refrenul: „Hai, române, hai la urnă/ Dacă vrei viaţa mai bună/ Votează cu-ncredere/Liviu Dragnea – PSD.“

În videoclip apar imagini cu liderul PSD, Liviu Dragnea, de la mitingurile organizate în ţară.

 

Pe de alta parte, mai multi sustinatori PSD care au participat la mitingul PSD de joi, din Iasi au fost filmati cand sarutau pancarte cu mesaje pro-PSD si isi fac semnul crucii. Totul s-a intamplat in momentul in care crainicul de la mitingul PSD ii indemna pe oameni sa vina la hora romaneasca: "Romania sa traiasca! Europa sa traiasca!". Imaginile s-au viralizat pe Facebook.

 

In 2009, Nicolae Guță a lansat o manea dedicată lui Traian Băsescu, intitulată Băsescu președinte.