Dragnea: Iohannis şi un grup restrâns cu puteri oculte au decis ca eu să fiu anihilat

”Codul penal adoptat de Parlament este unul dedicat justiţiabililor din România”, a declarat miercuri preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, după votarea modificărilor în Camera Deputaților. Președintele PSD susţine că, în ceea ce îl priveşte, preşedintele Klaus Iohannis alături de un grup restrâns de oameni "cu puteri oculte în statul român" au luat decizia ca "oricum să fie anihilat".

ACTUALIZARE 1: Liderul PSD, Liviu Dragnea, a mai afirmat miercuri că şi-a asumat din campania electorală modificarea legislaţiei penale şi ştia ce îl "aşteaptă", spunând că el nu vrea să plece "ca prostul" din viaţă şi din funcţia pe care o are. "Foarte simplu, şi vă spun pe româneşte, ca la noi în Teleorman - vreau să duc această luptă până când sper ca fiecare român să ştie că poate avea încredere în justiţie", a avertizat Dragnea.

ACTUALIZARE 2: “Eu o spun de un an şi ceva de zile, mi-am asumat aceste lucruri şi în campania electorală, şi după, ştiam ce mă aşteaptă şi ştiu ce mă aşteaptă, numai că eu nu vreau să plec ca prostul din această viaţă şi din această funcţie. Foarte simplu, şi vă spun pe româneşte, ca la noi în Teleorman - vreau să duc această luptă până când sper ca fiecare român să ştie că poate avea încredere în justiţie. (...) Nu vorbiţi că e un preşedinte la Cotroceni care calcă în picioare Constituţia, care trimite un consilier prezidenţial să ameninţe un judecător constituţional, care a obţinut case prin fals şi care refuză să sute de mii (de euro – n.r.) înapoi la statul român?”, a conchis Liviu Dragnea.

.....................................................................................

"Este un cod penal dedicat justiţiabililor din România şi vreau să vă spun cu tot respectul cuvenit că de un an şi jumătate de zile m-am săturat de aceste petarde aruncate de unii şi de alţii”, a declarat nervos liderul PSD, intervievat de jurnaliști.

”Ce înseamnă dedicat pentru Liviu Dragnea? În ceea ce priveşte persoana mea decizia luată acum un an şi jumătate de către Iohannis şi de către un grup restrâns de oameni cu influenţă şi cu puteri oculte în statul român a fost indiferent cum ar fi eu să fiu anihilat”, a mai declarat Dragnea.

Ascultă:Președintele PSD a mai precizat: ”Că acum e vorba de abuzul în serviciu, mâine poate să facă o mie de dosare, 2.000 de dosare. Dânşii au pus o ţintă - nu ezită aici, pentru că destinul joacă pierderea unei puteri inimaginabile pe care au avut-o şi încă o au în statul român, vorbim de o putere ocultă, nelegitimă. Dar pentru a lăsa ca mii de oameni din nevinovaţi din România să tremure până ajung în faţa instanţei, până află sentinţa şi, chiar dacă sunt nevinovaţi, să nu ştie dacă rămân în libertate, aşa ceva nu poate fi acceptat", a declarat Dragnea, la Parlament.