Cătălin Ivan: Legea împotriva defăimării, dorită de Dragnea, un demers hilar

Eurodeputat Catalin Ivan OUG amnistie gratiere.jpg

Sursa foto: Facebook/Cătălin Ivan
Sursa foto: Facebook/Cătălin Ivan

Liviu Dragnea a căzut într-un delir populist, este un Viktor Orban în devenire, declară la RFI eurodeputatul Cătălin Ivan, membru al grupului socialist din PE. El comentează afirmaţiile preşedintelui PSD la România TV privind nevoia de a avea o lege care să-i sancţioneze pe cei care defăimează ţara, cu trimitere la Monica Macovei şi alţi europarlamentari.

În opinia lui Cătălin Ivan, „este o continuare a delirului populist în care a căzut Liviu Dragnea. Încearcă să păcălească românii cu tot felul de teme false. Poate că Liviu Dragnea ar trebui să discute cu colegii săi, fiind şi şeful Camerei Deputaţilor, despre o lege care să ajute la recuperarea averilor ilegale, provenite din bani furaţi în ultimii 20 şi ceva de ani în România. Poate că Liviu Dragnea ar trebui să fie mai degrabă preocupat de stoparea corupţiei din România. Să faci o lege pentru Monica Macovei este cel puţin amuzant, hilar, dacă nu de-a dreptul jenant”.

Eurodeputatul crede că „este doar un populism ieftin, în aceeaşi încercare de a crea falşi duşmani ai ţării, ca şi statul paralel, ca şi Soros, poate-poate se sperie românii şi văd în Liviu Dragnea un salvator providenţial şi-l vor vota în continuare (...). Liviu Dragnea este un Viktor Orban în devenire”.

Cătălin Ivan, despre legea anti-defăimare
930

Facebook comments