Elena Udrea, lansare cu marș antiguvernamental

Liderul PMP Elena Udrea și-a lansat oficial candidatura la alegerile prezidențiale printr-un marș de protest la adresa guvernului și un discurs în Piața Victoriei.

Candidatul PMP la Președinție spunea că nu vrea ca lansarea candidaturii ei să semene cu cea a lui Victor Ponta și că a decis organizarea unui marș împotriva a ceea ce a numit ”proasta guvernare”.

Elena Udrea susține că guvernarea PSD, guvernarea Ponta este ”guvernarea zero, cu zero realizări, dar cu 1000 de promisiuni nerealizate”.

Ea a mai spus că Victor Ponta este ”urmaşul lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu” şi nu este ”numai un prim ministru slab, ci şi un om politic foarte slab, îl comandă baronii locali”.

Elena Udrea s-a referit şi la Călin Popescu Tăriceanu, arătând că Victor Ponta l-a lansat în cursa prezidenţială drept candidat din partea dreptei, dar acesta este ”candidatul iepure”.

Udrea a spus că ţara are nevoie de un preşedinte implicat, care să nu îngenuncheze în faţa baronilor locali, mogulilor, un preşedinte care să nu fi făcut compromisuri de dragul imagini, arătând că ea şi PMP sunt susţinătorii valorilor lui Traian Băsescu: independenţa justiţiei, reforma statului de drept.