Udrea: Deputaţii PMP vor vota pentru ridicarea imunităţii lui Florin Popescu

Plenul Camerei Deputaţilor se pronunţă marţi prin vot asupra cererii de arestare a deputatului Florin Popescu, membru al Partidului Mişcarea Populară. Deputaţii PMP vor vota pentru ridicarea imunităţii sale, declară la RFI deputatul Elena Udrea.

Elena Udrea spune că parlamentarii PMP vor vota pentru justiţie, în cazul deputatului Florin Popescu, acuzat de corupţie: "Din punctul de vedere al Partidului Mişcarea Populară, deputaţii noştri vor vota pentru justiţie, adică în favoarea continuării cercetării penale pe mai departe şi în favoarea încuviinţării ridicării imunităţii lui Florin Popescu. Deci noi vom vota aşa cum solicită justiţia".

"Nu ştim ce vor face celelalte partide. Ne-am obişnuit ca PSD-ul să voteze împotriva justiţiei întotdeauna şi ar fi un bun moment pentru cei de la PSD acum să arate că la ei este o chestie de principiu şi nu doar îi apără pe cei din rândurile lor, care au probleme. De aceea, este posibil ca votul de azi să fie împotriva solicitării DNA-ului", afirmă ea.

Elena Udrea precizează că "Mişcarea Populară va vota pentru ridicarea imunităţii lui Florin Popescu. Nu este un vot pentru arestarea lui, Doamne, fereşte, pentru că un judecător va decide lucrul acesta. Însă noi rămânem consecvenţi cu atitudinea pe care am avut-o întotdeauna de a lăsa justiţia să-şi urmeze cursul, rămânând ca un judecător să decidă ce se întâmplă mai departe".

Elena Udrea, intervievată de Cosmin Ruscior, despre ridicarea imunităţii deputatului PMP, Florin Popescu