Cătălin Predoiu, despre criticile lui Udrea: Nu-mi fac griji; multă lume va înţelege că eu sunt o soluţie pentru România

"Sondajele după europarlamentare vor indica faptul că sunt foarte bine plasat şi că am şansele cele mai mari să câştig prezidenţialele", declară într-un interviu la RFI candidatul PDL la Cotroceni, Cătălin Predoiu. Prim-vicepreşedintele formaţiunii nu pare preocupat de criticile deputatului Elena Udrea. "Din ce în ce mai multă lume va înţelege că sunt o soluţie pentru România", susţine el.

Cătălin Predoiu spune că-şi vede de drumul său, în ciuda unor critici formulate de Elena Udrea: "Eu vizez anumite obiective care ţin de termen mediu şi lung. Dacă există analize ale unor colegi care, eu ştiu, indică o altă evoluţie, nu îmi fac griji, pentru că aceste analize în timp se vor arăta mai puţin corecte. Nu-mi fac nici o problemă că treptat-treptat parcursul meu va confirma ceea ce vă spun acum".

"O să-mi văd de drumul meu şi o să demonstrez, aşa cum alţii au acum încredere în mine, că din ce în ce mai multă lume va înţelege că sunt o soluţie pentru România", declară candidatul PDL la prezidenţiale.

Întrebat dacă s-ar impune o excludere sau o suspendare a Elenei Udrea, Cătălin Predoiu a răspuns: "Nu este una dintre preocupările mele. Ceea ce mă preocupă pe mine este să mă fac cunoscut, să prezint românilor soluţiile pe care le am şi să înţeleg ce vor românii, ce urmăresc, care sunt preocupările lor".

Întrebat dacă se va retrage din cursă, în cazul în care sondajele de după europarlamentare vor arăta că liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu e mai bine plasat decât el, Predoiu a răspuns: "Sondajele după europarlamentare vor indica faptul că sunt foarte bine plasat şi că am şansele cele mai mari să câştig prezidenţialele".

 
Cătălin Predoiu, intervievat de Cosmin Ruscior, despre criticile Elenei Udrea faţă de candidatura sa la Cotroceni