(FOTO+VIDEO)”Meravigliosa creatura” a rockului italian. Gianna Nannini a (în)cântat la Sala Palatului

gianna.gif

Image source: 
Anca Coleasa

La nouă ani de la prima reprezentație în România, Gianna Nannini a concertat, joi 27 aprilie, la Sala Palatului din București. Aproximativ 4.000 de fani au asistat la un spectacol de calitate de muzică și lumini, care a ținut aproximativ două ore.

Meravigliosa creatura”, ”Ragazzo dell’Europa”, ”Voglio il tuo profumo” au răsunat joi seara pe scena Sălii Palatului din Capitală, în cadrul evenimentului organizat de Balkan Entertainment Company. Doamna rockului italian a cântat alături de fani și alte piese de răsunet, printre care ”Avventuriera”, ”Hey bionda”, ”Fotoromanza” şi ”I maschi”. Nu a lipsit nici "Un'estate Italiana", cântecul dedicat Campionatului Mondial de fotbal din 1990.Printre concertele susţinute în Europa în cadrul turneului HITSTORY TOUR, Gianna Nannini îşi face timp să lucreze şi la un nou material discografic. Lansarea a fost anunţată oficial pentru data de 27 octombrie 2017. Noul material va conține 15 piese noi, nepublicate, iar primul single va intra in difuzare la radio la începutul lunii septembrie. Gianna Nannini le promite fanilor o experiență muzicală inedită. 

Albumul este inspirat din trăirile şi întâmplările Giannei din ultimii 5 ani de carieră, ani plini de realizări importante pe plan profesional: a lansat 3 albume muzicale (“Inno”, „Hitalia” și „Hitstory”), în 2015 a participat ca invitat special în turneul Rock Meets Classic alături de nume mari ale rock-ului internaţional precum Ian Gillian şi Eric Martin și, de asemenea, a primit pentru a doua oară premiul Elsa Morante, de această dată pentru reinterpretare și spirit tânar.