Gianna Nannini, în concert, la București

Cântăreaţa şi compozitoarea italiană Gianna Nannini va concerta, pe 27 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează organizatorii. Biletele au prețuri cuprinse între 95 și 275 de lei.

Gianna Nannini începe, în luna martie, al său HITSTORY TOUR LIVE în cele mai prestigioase săli de concerte din Italia, continuând cu multe alte metropole europene, printre care și București, pe 27 aprilie. Concertul, un adevărat tur de forță, va însemna trei ore cu cele mai de succes hituri din întreaga carieră a artistei. Un eveniment organizat de Balkan Entertainment Group.

“Muzica se măsoară în aplauze, iar vinurile, în bucuria de-a trăi", spune Gianna. Puțină lume știe că starul și-a transformat pasiunea într-un business, continuând afacerea familiei sale, producția de vinuri, în Toscana.

Masterandă în filosofie, Gianna Nannini spune că a învățat să accepte viața așa cum vine, cu bune și cu rele. Nu e religioasă, se definește mai degrabă ca o persoană spirituală, una care crede într-o energie înconjurătoare. “Nu mi-e frică de nimic. Am trecut întotdeauna prin momentele dificile cu ajutorul muzicii mele. Muzica este puterea mea”.

Pentru concertul de la București din 27 februarie, se pot cumpăra, iar în funcție de distanța față de scenă, biletele costă 95 lei, 120 lei, 175 lei, 200 lei, 225 lei sau 275 lei și pot fi cumpărate pe Eventim.ro.