Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se despart, după ce au afişat o iubire perfectă

jennifer lopez.jpg

Image source: 
france24.fr

J.Lo şi logodnicul ei au confirmat că se despart după câteva luni de speculaţii în presa internațională.

În urma unei iubiri care a durat doi ani, cei doi au scris un comunicat comun: „Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni şi vrem cu nerăbdare să rămânem aşa. Vom continua să lucrăm împreună şi să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor şi proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul ceiluilalt şi copiilor noştri. Din respect pentru ei, singurul lucru pe care trebuie să-l precizăm este mulţumirea faţă de toţi cei care ne-au transmis cuvinte frumoase şi sprijin”, a declarat perechea.

Această veste a despărţirii lor vine după mai multe zvonuri despre starea relaţiei lor care au circulat în martie, potrivit „Hollywood Reporter”.

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, şi fostul jucător al echipe Yankees, Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, s-au logodit la sfârşitul anului 2019 după ce s-au tot întâlnit timp de doi ani. La acea vreme, au împărtăşit vestea pe Instagram împreună cu o serie de imagini dintr-o vacanţă la plajă.

De asemenea, în aprilie 2020, Rodriguez a declarat în „The Tonight Show” că nunta lor a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19.

Trebuie să mergem cu fluxul acum", a spus Rodriguez la acea vreme: „totul merge bine. Este doar pe pauză. Vrem să ne asigurăm că ne gândim mai întâi la siguranţa ca cei mici sunt într-un loc potrivit”.

Jennifer Lopez și Rodriquez nu au abordat încă starea relaţiei lor pe conturile lor de socializare. Postările recente de la Lopez au arătat-o ​​pe vedetă singură şi fără inelul ei de logodnă, alimentând speculaţiile recente.

În plus, la sfârşitul lunii februarie, au distribuit fotografii împreună din Republica Dominicană, unde Lopez a filmat pentru filmul Lionsgate „Shotgun Wedding”, o comedie romantică de acţiune.