Alexandra Ungureanu, despre câştigătoarea Eurovision: A câştigat un mesaj, o atitudine diferită

alexandra_ungureanu_castigatoare_eurovision_mesaj_atitudine_diferita.jpg

Netta câştigă Eurovision 2018 (Sursa foto: eurovision.tv)
Netta câştigă Eurovision 2018 (Sursa foto: eurovision.tv)

Câştigătoarea Eurovision 2018 este o apariţie inedită, cu o melodie comercială „un pic cam agresivă”. Iată ce declară la RFI cântăreaţa Alexandra Ungureanu, după ce reprezentanta Israelului, Netta, a câştigat ediţia din acest an, cu piesa „Toy”, o ironie la adresa bărbaţilor care le hărţuiesc sexual pe femei.

Alexandra Ungureanu crede că Netta a triumfat în finala Eurovision 2018 de la Lisabona tocmai datorită originalităţii ei: „Am urmărit-o pe Netta şi mi se pare o apariţie foarte interesantă, foarte originală şi e pe sistemul îţi place foarte mult sau nu-ţi place deloc sau chiar o urăşti. Piesa este poate un pic prea comercială pentru gustul meu sau poate chiar un pic agresivă, dar am ştiut că în contextul Eurovision o să funcţioneze, pentru că se caută în general ineditul”.

 

 

Artista e de părere că „a câştigat un mesaj, până la urmă, o atitudine, o apariţie diferită şi ea pledează pentru diversitate în muzică şi între oameni (...). Dar sunt destui care nu au înţeles mesajul sau nu au vrut să se lase atinşi de el, pentru că am văzut destul de multe comentarii destul de vehemente împotriva ei. Dacă vorbim de mesaj, eu aş fi mizat pe Franţa, care a fost şi preferata mea”.

 
Alexandra Ungureanu, despre câştigătoarea Eurovision 2018