Prince organizează o petrecere în pijamale pentru fani

Cântăreţul american Prince organizează "Breakfast Experience Pajama Dance Party", astăzi, la studiourile Paisley Park din Chanhassen, Minnesota.

Pentru a participa la "Breakfast Experience Pajama Dance Party", fanii trebuie să facă o donaţie de 50 de dolari. Pentru această petrecere nu există un cod vestimentar pe care admiratorii artistului trebuie să-l respecte. Ora matinală şi tema micului dejun pot fi explicate prin faptul că noul single al artistului este intitulat "Breakfast Can Wait/ Micul dejun nu poate aştepta".

Prince este considerat unul dintre cei mai buni interpreţi live din toate timpurile. În cei peste 30 de ani de carieră, el a vândut circa 100 de milioane de discuri. Prince s-a făcut remarcat în Minneapolis (statul Minnesota), la sfârşitul anilor 1970, abordând un stil original care combina influenţele funk, rock şi pop. Albumul său din 1980 "Dirty Mind" i-a adus aprecierea din partea publicului, iar materialul "1999", lansat trei ani mai târziu, a avut un succes răsunător. Albumul "Purple Rain" şi filmul cu acelaşi titlu, lansate în 1984, i-au adus celebritatea pe plan mondial. Acest album a petrecut 24 de săptămâni în fruntea topurilor americane şi conţine, în afara piesei cu acelaşi titlu, alte două mari hituri - "Let's Go Crazy" şi "When Doves Cry". "Purple Rain" a fost recompensat cu două premii Grammy, iar filmul a primit Oscarul pentru cea mai bună coloană sonoră originală.

În anii 1990, Prince a avut o serie de dispute cu casa de discuri care îi producea albumele şi, pentru o vreme, a dorit ca fanii să îl recunoască cu ajutorul unui simbol, nu cu numele său de scenă. Ulterior, Prince şi-a reluat numele şi a revenit în fruntea topurilor muzicale cu albume precum "Musicology", "3121" şi "LotusFlow3r".