Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion

vremea_de_craciun.jpg

vremea de craciun

Zăpada nu se arată la orizont spun meteorologii

Crăciunul alb, cu străzi acoperite de zăpadă rămâne și anul acesta de o poveste frumoasă. Meterologii anunță temperaturi mai ridicate decât de obicei și sărbători lipsite de zăpadă. La fel ca în anii anteriori când media temperaturilor a oscilat între -2 și 6 grade, în 2020 e foarte puțin probabil să ningă pe 25 decembrie.

De altfel începând meteorologii anunță că vremea va intra într-un proces de încălzire în următoarele zile, ceea ce înseamnă că precipitațiile vor continua până la mijlocul lunii. După zăpada din noaptea de luni spre marți bucureștenii se vor confrunta cu o săptămână de ploi.

Nici pentru Revelion veștile de la ANM nu sunt îmbucurătoare. Pentru ultima săptămână, 28 decembrie - 4 ianuarie, meteorologii anunță temperaturi și precipitații normale.

În capitală urmează o săptămână de precipitații

În București a nins toată noaptea, iar dimineața a început să plouă. Zăpada depusă peste noapte pe trotuare și străzi a înghețat. Temperatura va fi în jur de -2 grade, iar vântul va avea intensificări, ajungând la rafale la viteze de 40-45 km/h.