Imagini cu mașina deputatului care lovește un protestatar

Jurnalista Irène Costelian, corespondentă în România a ziarului francez Libération, a postat pe pagina personală de Facebook o filmare de la protestele de miercuri seară, de la Palatul Parlamentului, în care se vede cum o persoană aflată pe trecerea de pietoni este lovită de o mașină ieșită din incinta clădirii Parlamentului. Persoana lovită, aflată pe trecerea de pietoni, încerca să oprească trecerea mașinii.

Poliţia a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă pe numele deputatului PSD de Sibiu Ioan Terea, acuzat că a lovit două persoane miercuri seară la protestul din faţa Palatului Parlamentului, urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

PSD Sibiu susţine, referitor la incidentul de la Palatul Parlamentului de miercuri seară, în care a fost implicat deputatul Ioan Terea, că acesta a fost „agresat din senin”, fără să se poată apăra, de doi protestatarii care au sărit pe maşina lui. PSD Sibiu susține că aceștia au început să lovească mașina cu pumnii şi picioarele. PSD Sibiu susține că protestatarii violenţi sunt manipulaţi de oameni care sunt coordonaţi de cei care conduc statul paralel.

 

 

603

Facebook comments