Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD, despre Congresul PSD

Gabriel Zetea: Mai puțin cu criticile la adresa PSD-ului, să vedem ce poate să facă PNL (Sursa foto: Facebook/Gabriel Zetea)

„În ultimii doi ani PSD nu a avut neapărat un mesaj coerent. Au existat foarte multe mesaje diferite date din partea politică a conducerii trecute a Partidului Social Democrat și multe mesaje diferite date de Guvernul României. Acum având ca prim-ministru și președinte PSD aceeași persoană credem că lucrurile vor lua o turnură mai bună”.

„Eu sunt unul dintre cei care în interiorul PSD am militat pentru măsuri ceva mai dure, în sensul în care noi trebuie să preluăm agenda publică. Ce își dorește cetățeanul? Votul din Diaspora! Noi ar trebui să fim primii care să dăm acele măsuri care asigură un vot liber și democratic tuturor celor care vor să voteze în diaspora.Noi suntem apărătorii drepturillor și libertăților individului, ale cetățeanului, ale românilor(...) . Ar trebui să vorbim și despre pensiile speciale, pentru că agenda publică a cetățeanului ne spune că românii nu sunt mulțumiți că există categorii de cetățeni care au astfel de drepturi, speciale. Și-atunci vor trebui luate măsuri dure care să rezolve această problemă spinoasă. Și ele trebuie luate cât de repede”.

 
Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD, în dialog cu Magda Prelipceanu