Roland Garros la 7 si jumàtate dimineata
Roland Garros la 7 si jumàtate dimineata
Roland Garros la 7 si jumàtate dimineata
Camioneta frigorificà a asociatiei Le chaînon manquant
Un camion al firmei Lenôtre, unul dintre cei 4 prestatari gastronomici de la Roland Garros
In parcarea de sub arena Suzanne Lenglen de la Roland Garros
In parcarea de sub arena centralà Philippe Chatrier de la Roland Garros
In bucàtàriile subterane de la Roland Garros
Cum se pregàteste mâncarea la fata locului la Roland Garros
Cel mai ieftin sandwich costà 5 euros
O salatà de morcovi costà 3 euros
Un iaurt cu aromà costà 4 euros
O salatà "mare" costà 8 euros
Douà voluntare de la asociatia Le chaînon manquant
Camioneta asociatiei Le chaînon manquant începe sà se umple
"Marfà" pentru asociatia Le chaînon manquant
Echipa asociatiei Le chaînon manquant pleacà de la Roland Garros spre Paris ca sà distribuie la sàraci mâncarea recuperatà

In timpul celor două săptămâni cât durează Internaţionalele de tenis ale Franţei, aproape o jumătate de milion de persoane vor veni să asiste la meciurile de pe zgura pariziană. In aceaşi perioadă peste zece mii de angajaţi lucrează zilnic la faţa locului. Tot atâţia oameni care trebuie să bea şi să mănânce la Roland Garros. Oricât de pricepuţi ar fi cei care calculează câtă mâncare trebuie pregătită în fiecare zi, tot rămâne multă hrană nevândută. Ca să combată risipa de mâncare, o asociaţie, « Le chaînon manquant » - « Veriga care lipseşte » - recuperează în fiecare dimineaţă mâncarea ambalată dar nevândută cu o zi înainte la Roland Garros şi o distribuie apoi la cei săraci. Un reportaj foto de Vasile Damian care a petrecut o dimineaţă întreagă cu voluntarii asociaţiei.