Alexandra Ungureanu schimbă band-ul cu orchestra

Celebra solistă pop cântă pentru prima dată cu orchestră, pe 13 septembrie, la Teatrul de Vară din Herăstrău. Alexandra va fi acompaniată de Bucharest Festival Orchestra, formată din 60 de instrumentişti şi  dirijată de Cristian Lupes. 

Solista pop a fost invitată să cânte în deschiderea concertului  « Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt », eveniment organizat de dirijorul Cristian Lupes, în parteneriat cu Arcub. 

În ultima perioadă, Alexandra a colaborat cu instrumentişti cunoscuţi pentru a realiza cover-uri pentru piese celebre precum Hey Brother, hitul Avicii. 

Prima parte a show-ului  de pe 13 septembrie va fi dedicată muzicii filmelor de Hollywood şi din desenele animate Disney. Din repertoriu vor face parte piese celebre de pe coloanele sonore ale producţiilor Frozen, Piraţii din Caraibe, Star Wars, Spiderman sau Titanic.

În a doua parte a concertului, pe scenă va urca actorul Marius Manole care îl va aduce la viaţă pe cunoscutul şi controversatul personaj Peer Gynt, din suita lui Edvard Grieg. 

Pe durata întregului spectacol vor rula proiecţii video cu momente din producţiile celebre ale Hollywood-ului şi animaţii marca Disney, însoţite de jocuri de lumini.