“Călătorii” cu Ana-Maria Caia la RFI România

RFI România și Ana-Maria Caia lansează duminică, 11 mai 2014, emisiunea “Călătorii” care va fi difuzată în fiecare duminică de la ora 12h10.

În emisiunea  “Călătorii”, un invitat-vedetă povesteşte despre locurile care l-au marcat şi îşi dezvăluie preferinţele personale în materie de turism. În prima ediţie, de duminică, 11 mai, Andrei Gheorghe vorbeşte despre Istanbul. La prima vizită în capitala Turciei, faimosul om de radio a vândut jucării chinezeşti în Grand Bazaar. Mai apoi, în alte călătorii, a ajuns la Ritz-ul de pe malul Bosforului îmbrăcat în alb, ca un personaj din Jules Verne, a riscat un masaj la un hamam autentic (baie turcească) şi a gustat din diferite feluri de mâncare.

Călătoriile vor fi probabil sminteala noului mileniu şi fiecare dintre călători jefuieşte locurile prin care trece de frumuseţea lor, de autenticul lor. Singurul mod în care putem compensa acest “jaf” este să spunem poveşti despre lumea noastră. De aceea am conceput această emisiune de radio, împreună cu echipa RFI România şi cu sprijinul Paravion.ro.” spune Ana- Maria Caia.

Prima serie a emisiunii “Călătorii” este sponsorizată de Paravion.ro, primul site de rezervări de bilete de avion 100% online din România. Paravion.ro pune la dispoziţia utilizatorilor bilete de avion, vacanţe, hoteluri şi închirieri auto în toate destinaţiile lumii şi asigură asistenţă 24/24 prin call-center.

 

 

Despre Ana-Maria Caia

Ana-Maria Caia este producător TV şi jurnalist de travel. Scrie pe Caia.ro şi în reviste ca “Esquire”, “Marie Claire” sau “Dilema”. A realizat emisiunea “Bazar” de pe TVR 2, cu Răzvan Marc, care a avut ratinguri de top pentru al doilea canal al televiziunii publice şi peste 100 de ediţii difuzate.

 

 

Despre RFI Romania

De peste de 20 de ani, RFI România difuzează programe, în română şi în franceză, consacrate actualităţii, culturii şi francofoniei. Cu o echipă de 25 de persoane la Bucureşti şi doi jurnalişti la Paris, RFI România difuzează zilnic 13 ore de programe proprii, acordând o atenţie specială actualităţii. Postul emite în FM la Bucureşti, Iaşi, Craiova şi Cluj. Alte 60 de posturi de radio din ţară preiau o parte din programe. În total, RFI România este ascultat zilnic de circa 200.000 de oameni în intreaga ţară. Pe web, pagina RFI România înregistrează o creştere puternică a numărului de cititori (cu 45% mai multe accesări în 2013).