Seneca - Alt timp nu am

logo_seneca_rosu_copy.jpg

Seneca - Alt timp nu am

“In DOI” - pentru că sunt Dialoguri. “In DOI”- pentru că seria este făcută de doi. Primul este filozoful roman Seneca cu textele scrise acum 2000 de ani, al doilea – un tânăr student român de la Arte cu desenele făcute după text.

“In DOI” – pentru că în fața cărții rămân doi – Autorul si Cititorul. Cartea începe să trăiască doar atunci când  începe să interacționeze cu cel care o ține în mână. Atunci când Cititorul regăsește în ea pe el însuși.

Volumul “Alt timp nu am” deschide o serie de cărți “In DOI”.

Primul volum se numește “Alt timp nu am” și include două dialoguri: Despre scurtimea vieții si Despre viață fericită. Este un fel de Time managment care te îndeamnă să nu uiți că Tu ești beneficiarul final al vieții și al timpului. Timpul – este singurul bun care-ți aparține cu adevărat. 

Tu alegi ce să faci cu fiecare clipă, cu ce să măsori Timpul acordat Vieții tale.  Poti măsura in carți citite, in articole scrise, in întîlniri de afaceri, in întîlniri cu cei dragi, in sticle băute, în cuie batute, in zboruri pierdute, in mulțumiri pentru ceea ce ai avut și ai făcut.

“Virtutea trebuie…să pună mâna și să aducă la realitate lucrurile pe care le-a gândit”, SENECA.

RFI România te invită la concurs:

Adaugă un comentariu în modulul Facebook de mai jos şi ai şansa să câştigi cartea "Seneca  - Alt timp nu am".

 

Cel mai pertinent comentariu este premiat de luni pâna vineri, dar nu pot fi atribuite 2 premii aceluiaşi participant.

Câştigători:

Maria Magdolna Miller 

Anca Liana Toncean