AgriPlanta-RomAgroTec, ediţia 2020, se reprogramează pentru o dată ulterioară

În contextul măsurilor de prevenţie împotriva răspândirii coronavirusului COVID-19, DLG InterMarketing anunţă reprogramarea expoziţiei agricole AgriPlanta-RomAgroTec 2020, pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

Decizia organizatorului DLG InterMarketing, împreună cu partenerii evenimentului, se bazează pe evaluarea actuală a riscului epidemiei de COVID-19 de către autoritățile locale și globale. Conform celor mai recente decizii ale statului român precum şi a recomandărilor de prevenţie şi siguranţă, situația COVID-19 în România continuă să fie incertă, iar evoluția din perioada următoare este dificil de prevăzut în această etapă.

DLG InterMarketing şi partenerii săi consideră prioritare sănătatea şi siguranţa expozanţilor, vizitatorilor şi furnizorilor. DLG InterMarketing va continua să monitorizeze îndeaproape situația și va oferi actualizări, pe baza evaluărilor oficiale ale situației generale de risc.

 

AgriPlanta-RomAgrotec 2020 a fost inițial programată să se desfășoare în perioada 4 – 7 iunie, Ziua Specialistului - 3 iunie, la Fundulea (Judeţul Călăraşi). În 2019, AgriPlanta-RomAgroTec a înregistrat un număr de 12.313 vizitatori, devenind pentru cele peste 200 de firme expozante din 13 ţări platforma optimă de comunicare a noilor tendinţe si inovaţii in agricultură, a vârfurilor de gamă din portofoliu, a soluţiilor adaptate pentru agricultura românească.

 

Informații suplimentare despre AgriPlanta-RomAgroTec sunt disponibile online: www.agriplanta.ro, pe pagina de Facebook/ Agriplanta-Romagrotec, LinkedIn: DLG InterMarketing sau pe canalul de YouTube al DLG InterMarketing.

 
Tags: