Campania #EUandME ajunge, pentru al doilea an consecutiv, la UNTOLD

euandme.jpg

Image source: 
https://ec.europa.eu

După ce a parcurs peste 2.500 km prin întreaga țară, cu opriri în București, Craiova, Timișoara, Oradea, Satu Mare, Suceava, Iași, Brașov, Constanța, caravana #EUandME  ajunge, în perioada 1-4 august, la UNTOLD, în Cluj.

 
 

/romania/file/untold2019jpg_rountold2019.jpg

untold2019

 

Zilnic, pe toata perioada festivalului, în intervalul 14.00-22.00, te așteptăm să ne vizitezi la zona #EUandME (Daydreaming - Parcul Central) să descoperim împreună ce face UE pentru tine.

Și pentru că orașul Cluj devine capitala magiei, te invităm la cinema-ul #EUandME, unde poți urmări o serie de scurtmetraje, printre care „New World Symphony”, regizat de Eugen Dediu, unul dintre câștigătorii concursului european Young Filmmakers Competition.

 

Competiția, organizată de Comisia Europeană, le-a oferit tinerilor regizori șansa de a-și realiza propriul scurtmetraj. Fiecare dintre cei 5 câștigători a primit un grant în valoare de 7.500 de euro și a avut ca mentor un regizor european. 

 

Pentru o experiență unică te așteptăm și la #EUandME 360 Photo Booth. Creează-ți propriul GIF și publică-l pe pagina ta de social media. Iar la cortul Spațiului Public European, afli informații la zi despre UE. În plus, câștigi numeroase premii instant.

Surprizele nu se opresc însă aici. În fiecare zi de festival, poți participa la tombola #EUandME pentru a câștiga, prin tragere la sorți, un sistem home cinema. Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Mai multe detalii despre campania #EUandME  poți afla de aici: https://europa.eu/euandme/ro

Te așteptăm la UNTOLD!

Echipa Reprezentanței Comisiei Europene în România

 

Persoană de contact pentru presă:

 

Ștefan TURCU, purtător de cuvânt al Reprezentanței Comisiei Europene în România

0724 232 197, e-mail: stefan.turcu@ec.europa.eu