Actualitatea de vineri, 10 noiembrie 2017

tudose_bun.jpg

Comisia Europeană îi cere Guvernului Tudose, pentru a doua oară în acest an, să micșoreze cheltuielile
Comisia Europeană îi cere Guvernului Tudose, pentru a doua oară în acest an, să micșoreze cheltuielile

Guvernul Tudose vrea ca neplata asigurărilor sociale să fie considerată infracțiune iar firmelor în cauză să le fie întocmite dosare penale. Surprinzător, cei mai mari restanțieri la bugetul asigurărilor sociale sunt firmele de stat iar datoriile sunt uriașe, indică cifrele ANAF.

sumarul emisiunii 40 de minute

Pe fondul revolutiei fiscale leul isi continua deprecierea  …..BNR a anuntat astazi  un curs de referinţă de 4,63 lei pentru o moneda unica, cel mai mare nivel din august 2012 si până acum…….

Donald Trump este astazi în Vietnam pentru un summit APEC- Cooperare Economica Asia-Pacific- a patra etapă a turneului sau asiatic. Casa Albă a anunțat că nu a fost programată o întâlnire între presedintele american și Vladimir Putin, asa cum se speculase.  Motivul invocat a fost nepotrivirea programelor celor doi lideri…

La Berlin negocierile sunt in continuare complicate in ce priveste formarea guvernului, dupa alegrile de la sfarsitul lunii septembrie. Ultimele sondaje indica scăderea numărului de susţinători pentru o asa numita coalitie „Jamaica”, CDU-CSU- verzi si liberali. E o varianta care nu a mai fost experimentată la nivel federal în Germania.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minute: http://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

Emisiunea 40 de minute din data de 10 noiembrie 2017
265

Facebook comments