Actualitatea de miercuri, 2 noiembrie 2016

revolutie.jpg

Procurorii militari anunță că cercetările în Dosarul Revoluției au fost extinse
Procurorii militari anunță că cercetările în Dosarul Revoluției au fost extinse

Procurorii militari anunță că cercetările în Dosarul Revoluției au fost extinse si asupra faptelor comise  după 22 decembrie 89, sub aspectul infractiunii de crime contra umanitatii. Potrivit procurorilor, incidentele armate produse într-un număr mare de localități indică faptul că s-a acționat după un plan prestabilit, ce avea drept obiectiv preluarea puterii de către noi lideri și legitimarea acestora.

sumarul emisiunii 40 de minute

Noile tarife maximale la RCA au fost aprobate de Guvern. O veste buna pentru transportatori dar nu atat de buna pentru șoferii de rând, avand in vedere ca pentru acestia din urma valorile platite vor creste.  

Presedintele Klaus Iohannis ne anunta ca vrea sa organizeze cel putin o dezbatere publica cu societatea civila si jurnalistii inainte de a decide daca promulga sau nu legea care prevede eliminarea taxei radio-tv.

Iar suspansul creşte în Statele Unite pe fondul numărătorii inverse care se accelerează în aşteptarea alegerilor prezidenţiale de 8 noiembrie. Sondajele îi dau pe cei doi candidaţi principali, Hillary Clinton şi Donald Trump, aproape la egalitate iar unele sondaje, pentru prima dată, indică o victorie a lui Trump ca fiind posibilă.

 
Emisiunea 40 de minute din data de 2 noiembrie 2016