Audio-business

_mg_6458.jpg

Dr.Cristian Nicolae Inspirtion și Dan Pavel

Direct de la Craiova, în direct, la Bucureşti, Cristian Nicolae, vorbeşte pentru publicurile Rfi România din Bănie, Basarabia, Banat, Podişul Transilvaniei şi Câmpia Jijiei-), dar şi pentru orice ureche ce simte şi respiră (sic!) business, în România. Şi o face, printre multe altele, şi despre Audio Librăria, singura aplicaţie din România, la acest moment, prin care poţi asculta audiobook-uri pe telefonul mobil şi tabletă cu iOS şi Android : www.audiolibraria.eu

Medic, de formaţie, Cristian Nicolae  ne face, profilactic, injecţia de antreprenoriat a săptămânii, începând chiar cu povestea numelui sau căruia, în prezentări, i-a alăturat şi identitatea de business, Inspiration. Cu două certificări de coaching obţinute în SUA şi UK, adaptând metoda lui John Maxwell, pe specificul românesc, cu o vastă experienţă pluri-businessuri, dar şi cu poziţionare identitar-naturala în contextul antreprenorial autohton, Cristian, predă şi primeşte, de la clienţii săi sau de la tinerii în faţa cărora vorbeşte, ceea ce, după cum spune el, va contribui la un adevărat salt antreprenorial, în următorii câţiva ani, în România.

Despre puterea storytellingului în coaching, dar şi despre o diagnoză, făcută medical de bine pentru business, cu referire la aportul societăţii active, segmentată de Cristian Nicolae, între 15-35 de ani şi 35- 55, fiecare cu specificităţile lor, iată doar câteva dintre liniile de dialog de astăzi.

Desigur, nu au lipsit din emisiune obişnuitele marote despre  antreprenoriat ale realizatorului emisiunii, Dan D. Pavel, mixate alături de invitatul ediţiei.

Invitat: Dr.Cristian Nicolae Inspirtion, inspiratie-leadership-antreprenoriat

Şi, pentru că astăzi este 14 iulie, Vive la France!

 
Emisiunea Business ON AIR din 14 iulie 2016