Dar dacă şi businessul e blocat în aceeaşi paradigmă ca ştiinţa?!

_mg_6411.jpg

Dan Pavel și Radu Ionescu la Business ON AIR
Dan Pavel și Radu Ionescu

Un dialog, la Rfi, despre un business după toate regulile businessului, fondat şi condus de antreprenor, mai degrabă, atipic. Radu Ionescu, provoacă, structurat-ştiinţific, aproape, dogmele unor sisteme ştiinţifice de explicare a lumii. Prin seminarii şi conferinţe, prin resursele media, un atractor relevant fiind “Evoluţie spirituală prin ştiinţă” pe Facebook pentru generaţia FB, şi nu numai. 

O discuţie neconvenţională, despre convenţiile ştiinţei, blocaje şi posibile disrupţii din aceste stări blocante. Business-ul nu face excepţie, iar Radu Ionescu reuşeşte, la Business ON AIR, alchimia dintre cele două câmpuri ale cunoaşterii. Ce se află dincolo de supremaţia mantrelor dogmelor religioase şi ştiinţifice din ultimele sute de ani? Ce impact au transformările conştiinţei, individuală, de grup, etc în care omenirea se pare că a intrat şi, mai ales, spre ce tip de cunoaştere ne îndreptăm, iată doar câteva dintre liniile principale de dialog cu Radu.

Cât mai contează identitatea naţională pe un ciclu temporar…echivalent cu cifra respiraţiilor unui om pe durata unei zile, aprox. 25.920, dar în alte ordine de măsură ale timpului, aceeaşi cifră a marilor cicluri de rotaţie în jurul Soarelui, iată decriptaje, care, aparent, nu sunt în sfera antreprenoriatului, însă paradigmele se schimbă mai repede decât observatorul.

Invitat: Radu Ionescu, fondatorul Resources, Development & Ideas - RD&I

 
Emisiunea Business ON AIR din 7 iulie 206