Actualitatea de luni, 29 februarie 2016

branza_de_vaci.jpg

Ministrul Agriculturii anunta ca bacteria E-Coli a fost descoperita in branza de vaci la o fabrica din Curtea de Arges
Ministrul Agriculturii anunta ca bacteria E-Coli a fost descoperita in branza de vaci la o fabrica din Curtea de Arges

Bacteria E- Coli a fost descoperită în produse lactate din județul Argeș, mai exact în brânza de vacă produsă de firma "Lactate Brădet". Anuntul a fost facut de ministrul Agriculturii. În acest moment, la Spitalul "Marie Curie" din Capitală mai sunt internaţi cinci copii, cu sindrom hemolitic-uremic.

sumarul emisiunii 40 de minute

Politia franceza a inceput sa dezmembreze tabara de la Calais. Tribunalul administrativ din Lille a respins saptamana trecuta recursul unor asociaţii care se opuneau evacuării unei părţi a taberei. Pe de alta parte, o serie de violențe au avut loc la granița greco-macedoneană, după ce doar 300 de imigranți din peste 6000 au fost lăsați, să intre în Macedonia.

Consiliul Concurentei a extins investigatia declansata pe piata masei lemnoase din Romania si a efectuat noi inspectii la sediile si sucursalele a sase companii care activeaza in acest domeniu.

Iar Spotlight castiga Oscarul pentru cel mai bun film. Leonardo Di Caprio a fost desemnat cel mai bun actor. Cu cele mai multe statuete a plecat acasa pelicula Mad Max, Fury Road.

 
Emisiunea 40 de minute din data de 29 februarie 2016