Actualitatea de vineri, 26 februarie 2016

marie_curie.jpg

6 copii cu sindrom hemolitic-uremic raman internati la Spitalul Marie Curie
6 copii cu sindrom hemolitic-uremic raman internati la Spitalul Marie Curie

6 copii cu sindrom hemolitic-uremic raman internati la Spitalul Marie Curie. Pe de alta parte, cei doi copii din judeţul Olt care au contactat bacteria E-coli vor fi externaţi, însă sursa infecţiei nu a fost depistată cu exactitate, au anunţat reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

sumarul emisiunii 40 de minute

Iranienii au început să voteze vineri dimineaţă într-un dublu scrutin, considerat vital pentru continuarea politicii de deschidere a preşedintelui moderat Hassan Rohani, care speră să-şi consolideze puterea în faţa conservatorilor.

Cu 24 de ore inaintea intrarii in vigoare a armistitiului in Siria, presedintele Vladimir Putin anunta ca Rusia va continua raidurile contra "grupurilor teroriste" din aceasta tara şi după incetarea ostilitatilor.

Si, dupa luni de discutii in Parlament, Italia accepta uniunile civile dintre persoanele de același sex, dar nu si dreptul acestora de a înfia un copil. Totusi, 30 de asociatii de aparare a drepturilor homosexualilor au denuntat legea în forma adoptata de senatori si ameninta cu proteste.

 
Emisiunea 40 de minute din data de 26 februarie 2016