Actualitatea de miercuri, 4 noiembrie 2015

ponta_pa.jpg

Dupa protestele masive din Piata Universitatii, Victor Ponta demisioneaza
Dupa protestele masive din Piata Universitatii, Victor Ponta demisioneaza

Dupa protestele masive de aseara Victor Ponta demisioneaza. Cu el pleaca de la Palatul Victoria intregul guvern. Acum Klaus Iohannis este asteptat sa desemneze un premier interimar. Anuntul va fi facut dupa consultari cu partidele care vor fi organizate maine sau vineri. Care sunt scenariile pentru formarea unui nou guvern, discutam in aceasta seara.

sumarul emisiunii 40 de minute

Liberalii vor alegeri anticipate in timp ce UDMR asteapta invitatia la consultari cu seful statului si considera că cele mai bune soluţii ar fi un guvern minoritar al opoziţiei sau un guvern de tehnocraţi.

Si primarul sectorului patru Cristian Popescu Piedone si-a anuntat astazi demisia. Imediat dupa producerea tragediei din Club Colectiv, edilul anunta ca nu are nimic sa-si reproseze. Acum spune ca a fost o greseala ca nu a demisionat in prima zi de la incendiul care a curmat viata a 33 de oameni.

Chiar si in aceste conditii, oamenii nu renunta la proteste. Si de la aceasta ora se strang in Piata Universitatii. Este acolo colega mea Ana Maria Florea Harisson.

Sumarul emisiunii 40 de minute din data de 4 noiembrie 2015