Actualitatea de marti, 20 octombrie 2015

udrea.jpg

DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea intr-un nou dosar de coruptie
DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea intr-un nou dosar de coruptie

DNA cere Camerei Deputatilor sa incuviinteze retinerea si arestarea preventiva a Elenei Udrea intr-un nou dosar de coruptie. 

sumarul emisiunii 40 de minute

Abia trecuta de votul senatorilor, legea votului prin corespondenţă va fi atacata la Curtea Constituţională. Demersul apartine UDMR care considera ca proiectul are prevederi neconstitutionale. Discutam pe larg in aceasta seara.

Scandalul Volkswagen ar putea afecta și economia României. Analistii BCR apreciaza ca o agravare  a situației în 2016 ar putea tăia 0,3% din creșterea economică a României, având în vedere că 4 din 10 piese de schimb produse la noi ajung în Germania.

Tratamentul fără interferon este oficial pe lista medicamentelor gratuite. România se aliniază astfel țărilor europene care au introdus noua terapie pentru hepatita C. Cum o sa functioneze programul va spunem in aceasta seara.

Cand o sa aflati detalii despre viata cotidiana a candidatilor francezi la jihad, despre drumul lor din Europa pana in Siria si inapoi. Un document intocmit de serviciile de informatii la care a avut acces si cotidianul Le Monde.

 
Emisiunea 40 de minute din data de 20 octombrie 2015