De fapt(e) şi de drept, cu loialitate faţă de business

dana_gruia-dufaut.png

Dana Gruia-Dufaut

Contextul central al revenirii la Business ON AIR al doamnei Gruia-Dufaut este setat de iniţiativa publicaţiei Business Review, de a organiza cel de-al 5-lea Forum de Afaceri Francez la Bucureşti, în 10 decembrie. Detalii aici: business-review.eu/br-events/french-investors-forum-2/

Bucurându-se de sprijinul Camerei de Comerţ Franceze la Bucureşti (CCIFER) şi având vorbitori invitaţi redutabili, pe relaţia bilaterală, forumul se anunţă un tablou, avant la lettre, al lui 2014, din perspectiva investiţiilor franceze la Bucureşti. De altfel,legat de anul următor, învitata noastră ne-a dezvăluit că UbiFrance va organiza un forum de afaceri, de proporţii, la Bucureşti, aşa că semne bune anul ce vine are.

Un scurt memento, la 22 ani de la momentul în care doamna Gruia-Dufaut a fondat, în premieră, o societate mixtă pe relaţia comercială cu Franţa, sădind, de fapt şi de drept, seminţele unei recolte, bogate şi perene, tezaurizată prin expertiza şi reputaţia echipei. 

Formată din specialişti în drept şi management, echipa se constituie într-un suport, consistent şi loial, pentru business-urile ce se dezvoltă în România afaceri care antrenează, practic,efecte benefice, atât pe verticală, cât şi pe orizontală, pentru angajaţi, parteneri şi furnizori.

Primim, desigur, şi porţia săptămânală de insipiratie antreprenorială, în cheia eleganţei şi experienţei, care o caracterizează pe învitata noastră.

Invitată: doamna avocat Dana Gruia-Dufaut, cabinetul de avocatură Gruia-Dufaut

 

 

 
Emisiunea Business on air din 5 decembrie 2013