Zebra | Ștefan Ungureanu la H’art Gallery

garden_of_eden.jpg

Sursa imaginii: 
Foto: Afisul expozitiei / H'art Gallery / Concept grafică: Glitch Shop

Pana la sfarsitul lunii mai puteti vedea expozitia Garden of Eden la Galeria H’art din Bucuresti, pe str. C.A. Rosetii 25. Tur de expozitie cu galeristul Dan Popescu.

"Garden of Eden este un tip aparte de configurație inițială în Game of Life. O configurație care nu are precursori, care există doar ca iterație inițială/incipientă, un pattern la care nu se poate ajunge prin computări. Aceasta este și asemănarea asumată cu locul originii omenirii în multe culturi – Paradisul -, dar Garden of Eden este aici o metaforă pentru o situație matematică, un algoritm care iterează pe un grid dezvoltarea și evoluția în timp (generații) a unor sisteme care par vii, reale, și mai mult decât atât, fundamentate matematic, ca o reconfortare științifică a validității unei idei.” – Ștefan Ungureanu

Ștefan Ungureanu s-a născut în 1984, locuiește și lucrează în București. Este absolvent al Universității Naționale de Arte București. A avut expoziții personale la Düsseldorf (Atelier Am Eck), Cluj-Napoca (Invitro), Brașov (Centrul Multicultural al Universității Transilvania), Mogoșoaia (Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Palatul Mogoșoaia, galeria CUHNIE) și București (H’Art Gallery, Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, ARCUB, Cărturești Carusel) și a participat în expoziții de grup la Berlin, Moscova (Triumph Gallery), New York (Slag Gallery), Praga (Pragovka Gallery), Timișoara (Jecza Gallery). Lucrările lui se găsesc în colecții din România și din străinătate, în expoziția permanentă de la MARe (Muzeul de Artă Recentă) și în colecția MNAC (Muzeul Național de Artă Contemporană). Concept grafică: Glitch Shop.

Toate editiile emisiunii Zebra le puteti gasi la http://www.rfi.ro/tag/zebra.