KUMM ne invită în fața "micilor ecrane" la concertul aniversar "Different Parties"

kumm.jpg

KUMM
Concert aniversar, la 15 ani de la lansarea albumului "Different Parties", ne cântă KUMM!
Sursa imaginii: 
KUMM

O nouă încercare de a satisface dorința de muzică live, cu un nou produs .. "televizat". Atât se poate, momentan. Seria de concerte filmate, produse de Overground Music în Expirat, continuă săptămâna aceasta cu un eveniment aniversar. La 15 ani de la lansarea albumului "Different Parties", ne cântă KUMM!

KUMM nu cred că mai are nevoie de prezentare pe scena alternativului românesc. Este o trupă care a reușit să scrie istorie prin albumele lor cu influențe diverse, de la progressive, la world music, indie sau britpop. Câștigându-și notorietatea în perioada cu Dan Byron la voce (din care provin hituri că „1000 de chipuri” și „Butterflies”), grupul inițiat la Cluj de Oigăn și Kovács András a lansat în 2006 albumul „Different Parties”, cu un nou vocalist – Cătălin Mocan – și un sound eclectic, cu tușe de art pop și jazz fusion. Acum, la 15 ani de la lansarea albumului, KUMM revizitează în concert pe scena de la Expirat compozițiile elegante de atunci alături de cvartetul de coarde Muse Quartet. Un spectacol intens, emoționant dar și cu o inegalabilă savoare rock’n’roll – din 19 martie de la ora 20:00 pe Overground Showroom. Mai jos o secvență din concertul aniversar, Kumm împreună cu Lucia.

Biletele la premiera online de pe 19 martie a concertului KUMM – Different Parties live 15 ani – Showroom Original ⨯ Expirat se găsesc pe iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-kumm-live-concert-aniversar-different-part... și oferă acces timp de o lună la concertul înregistrat. După achiziția biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări premiera concertului KUMM – Different Parties live 15 ani – Showroom Original ⨯ Expirat pe 19 martie de la ora 20:00. Concertul vă fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Seria Showroom Original ⨯ Expirat a debutat cu concertul celor de la Omul cu șobolani, iar în curând urmează să fie publicate noi concerte cu Eyedrops, Lucia & Muse Quartet, Pinholes, Fluturi pe Asfalt, Domino, The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats și alții.

Cunoscut și sub denumirea de "Netflixul de concerte", Overground Showroom este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor. Un produs apărut în primul an de pandemie, cand toate evenimentele au fost anulate, ca soluție pentru ca muzica să-și găsească publicul. Catalogul de streaming video conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă sunt direcționate către artiști.