Actualitatea de marti, 29 septembrie 2020

acuzatii-frauda-electorala-claudiu-nasui-2020-2.jpg

BEC analizeaza miercuri solicitarea PSD de a anula alegerile din sectorul 1 sau de a  renumara voturile
BEC analizeaza miercuri solicitarea PSD de a anula alegerile din sectorul 1 sau de a renumara voturile
Sursa imaginii: 
G4Media

Birorul Electoral Central este asteptat sa analizeze maine solicitarea PSD de a anula alegerile din sectorul 1 sau de a  renumara voturile. Clotilde Armand a anunțat că va cere Parchetului General să preia ancheta despre situația voturilor. Un dosar penal in rem, adica privind fapta, a fost deschis deja în cazul barbatului prins cu peste o sută de procese-verbale asupra sa.

sumarul emisiunii 40 de minute 

Administrația bucureșteană va asigura stocuri pentru avariile “foarte foarte multe” care vor apărea, în timpul iernii, în sistemul de furnizare a apei calde și căldurii, până când vor putea fi reabilitate conductele, din bani europeni, la primăvară. Este anuntul facut de primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan.

Iesenii l-au preferat pentru urmatorii 4 ani tot pe actualul primar, Mihai Chirica, fostul social-democrat acum membru PNL. Oamenii spun că a primit al doilea mandat pentru că a făcut multe lucruri pentru oraș. Iesenii i-au adus insa si reprosuri-  parcurile și spațiile verzi din oras aproape au disparut! Care sunt asteptarile de aici inainte, discutam in aceasta seara…

Iar Vladimir Putin a denunţat ”presiuni extrene fără precedent” asupra regimului lui Alexander Lukasenko , după promisiunile făcute de Emanuel Macron, la Vilnius, liderei opozitiei din Belarus Svetlanei Tihanovskaia.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minute: https://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

 
Emisiunea 40 de minute din data de 29 septembrie 2020