Actualitatea de luni, 29 iunie 2020

coronavirus.jpg

Evoluția cazurilor ne face să fim precauți în noi măsuri de relaxare, la 1 iulie, anunta premierul
Evoluția cazurilor ne face să fim precauți în noi măsuri de relaxare, la 1 iulie, anunta premierul
Image source: 
Pixabay (ilustrație)

Evoluția cazurilor ne face să fim precauți în noi măsuri de relaxare, la 1 iulie, anunta premierul. De ieri si pana azi s-au inregistrat  269 de cazuri noi. 22 decese au fost raportate în ultimele 24 de ore.

sumarul emisiunii 40 de minute 

Doua zile pana la liberalizarea pieței gazelor pentru consumatorii casnici. Măsura, care teoretic ar urma să stimuleze concurența și să scadă facturile cu cel puțin 10-15%, așa cum speră ministrul Economiei, este însă foarte puțin cunoscută tocmai de cei ce ar urma să beneficieze.

Premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri, în special cei din zona de economie, vor prezenta miercuri un amplu plan de relansare economică. Va fi prezent si presedintele Klaus Iohannis. Programul este pe cinci ani și conține proiecte de investiții de multe miliarde de euro. Cum reactioneaza mediul de afaceri , va spunem in aceasta seara.

Dezinteres fata de al doilea tur al municipalelor in Franta! La Paris, primarul Anne Hidalgo a obtinut un nou mandat. Ecologiştii au câştigat mai multe mari orase printre care Lyon, Bordeaux, Strasbourg, Tours.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minutehttps://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

Emisiunea 40 de minute din data de 29 iunie 2020