Actualitatea de joi, 21 noiembrie 2019

Tragedie Timisoara locatari bloc murit dezinsectie.jpg

Cazul Timișoara. O companie elvețiană este proprietarul blocului otrăvit
Cazul Timișoara. O companie elvețiană este proprietarul blocului otrăvit
Sursa imaginii: 
opiniatimisoarei.ro

Armata intervine in cazul de la Timisoara. Ministerul Apărării Naționale a trimis o echipă mobilă care sa sprijine cercetările la fata locului.....Intre timp, nouă poliţişti care au intervenit în blocurile unde au fost folosite substanţe toxice au acuzat stări de rău şi au ajuns la spital.

sumarul emisiunii 40 de minute 

 Vorbim din nou de raportul secret al Jandarmeriei, privind evenimentele din 10 august 2018. Document desecretizat de ministerul de Interne si trimis DIICOT...  Jurnalistii Digi 24 au intrat in posesia raportului. Aflati imediat ce contine acesta.

Difteria a devenit ameninţare pentru România. Este necesară lansarea de urgenţă a unui program naţional pentru vaccinarea populaţiei adulte, avertizeaza medicii de familie. Apelul are loc în contextul în care în Ucraina, la graniția cu România, au fost înregistrate cazuri de imbolnavire. La nivel naţional nu s-au mai înregistrat cazuri de difterie din anii '80.

Ca in fiecare an, in prag de iarna, sunt disensiuni intre Rusia si Ucraina in ce priveste transportul si livrarea de gaze. Romania nu trebuie sa-si faca probleme pentru ca avem rezerve dar si alte variante de import , daca negocierile intre Gazprom si Naftogaz se blocheaza. O analiza in aceasta seara. 

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minutehttps://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

 
Emisiunea 40 de minute din data de 21 noiembrie 2019