Trompetistul jazz-pop Chris Botti va concerta în iunie la Bucureşti

Chris Botti

Trompetist şi compozitor jazz-pop, Chris Botti a fost premiat cu Grammy în 2013. În vârstă de 56 de ani, Chris Botti a concertat cu importante orchestre ale lumii, în unele dintre cele mai prestigioase săli, precum Carnegie Hall, Hollywood Bowl, Opera din Sydney şi Real Teatro di San Carlo din Napoli. Iar in cariera sa întinsă pe trei decenii, a colaborat cu artişti precum Frank Sinatra, Barbra Streisand, Tony Bennett, Lady Gaga, Josh Groban, Yo-Yo Ma, Michael Bublé, Paul Simon, Joni Mitchell, John Mayer, Andrea Bocelli, Joshua Bell, Steven Tyler (Aerosmith) şi Sting.

 

A lansat zece albume de studio, vândute în aproximativ patru milioane de exemplare în întreaga lume, premiul Grammy fiind acordat pentru albumul său numit „Impressions”, premiu câștigat la categoria „Best Pop Instrumental Album” în 2013. Patru dintre discurile lui au ajuns pe primul loc în topul Billboard al albumelor jazz.

 

Chris Botti, va concerta pe 3 iunie la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele pentru concertul de la Bucureşti, care este programat să înceapă la ora 20.00, pot fi cumpărate din reţeua Eventim, la preţuri cuprinse între 49 şi 348 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.