Roxana Wring: Bucureştiul merge într-o direcţie greşită de dezvoltare

Roxana Wring Companii municipale bani.jpg

Roxana Wring critică înfiinţarea companiilor municipale (Sursa foto: site USR)
Roxana Wring critică înfiinţarea companiilor municipale (Sursa foto: site USR)

Bucureştiul este departe de conceptul de „smart city” şi devine din ce în ce mai neprietenos. Declaraţia a fost făcută la RFI de consilierul general USR Roxana Wring, invitată la emisiunea Planeta Verde. În opinia sa, primii doi ani din mandatul primarului Gabriela Firea au lăsat de dorit.

Ce a făcut şi ce nu a făcut primarul Gabriela Firea în cei aproape doi ani de mandat ca primar al Bucureştiului? Punem accentul pe chestiuni ce privesc mediul, dar nu numai. Vorbim despre banda unică pentru RATB, infrastructura pentru biciclişti, firmele înfiinţate de municipalitate şi situaţia din Centrul Vechi, criticată recent chiar de primăriţă.

Roxana Wring spune că „este foarte greu să găsim realizări. Doamna Firea nu a îndeplinit nici una dintre promisiunile pe care le-a făcut la începutul mandatului şi atunci când a candidat. Din păcate, trebuie s-o spun, pentru bucureşteni, este poate unul dintre cei mai slabi primari dintre cei recenţi, începând din 2000 încoace”.

În opinia consilierului general USR, „Bucureştiul merge într-o direcţie greşită de dezvoltare şi dacă vom continua aşa, va dura probabil un mandat ca să reparăm ceea ce nu s-a făcut în mandatul acesta”.

 

Ediţii anterioare ale emisiunii Planeta Verde: https://www.rfi.ro/emisiuni/planeta-verde

 
Emisiunea Planeta Verde din 23 aprilie 2018. Invitată: Roxana Wring. Tema: doi ani de mandat Firea