Grupul Bilderberg. Elita din umbră şi influenţa ei asupra politicii mondiale

grupul_builderberg_coperta.jpg

Coperta cărţii "Grupul Bilderberg. Elita din umbră şi influenţa ei asupra politicii mondiale"

Înființat în 1952 și numit astfel după hotelul din Olanda în care a avut loc prima sa întâlnire secretă, grupul Bilderberg este una dintre cele mai elitiste organizații globaliste, reunind personalități din lumea afacerilor, finanțelor și politicii Statelor Unite și Europei Occidentale.

Printre fondatori se numără David Rockefeller, Henry Kissinger și prințul Bernhard, tatăl fostei regine Beatrix a Olandei. Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a evitării voluntare a publicității, grupul a suscitat un interes aproape mistic în rândul publicului larg, dând naștere mai multor teorii ale conspirației și fiind acuzat de comploturi la nivel mondial. 

Cartea de față respinge astfel de speculații fanteziste și analizează în mod obiectiv motivațiile și interconexiunile celor mai puternici oameni din lume. Prin intermediul interviurilor exclusive cu membri ai grupului, autorii ne oferă o perspectivă unică asupra mecanismelor ascunse ale influenței în lume și a relațiilor subtile dintre politică și economie, la nivel global, și, mai mult, posibile răspunsuri la o întrebare ce ne frământă de câteva decenii: Cine conduce lumea şi de ce o conduce astfel?

 

 

 

 

Adaugă un comentariu în modulul Facebook de mai jos şi ai şansa să câştigi cartea "Grupul Bilderberg. Elita din umbră şi influenţa ei asupra politicii mondiale".

Cel mai pertinent comentariu este premiat de luni pâna vineri, dar nu pot fi atribuite 2 premii aceluiaşi participant.

Câştigători:

Constantin Mimi

Bivolaru George-Cristian

Suceveanu Stefan

Ema Georgiana