Un nou preşedinte a fost ales la conducerea Consiliului de Administraţie al CCIFER

eric_faidy.jpg

Eric Faidy

Eric Faidy, Preşedinte al Michelin Europa Centrală şi de Sud, a fost ales astăzi Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Camerei Franceze de Comerţ şi Industrie în România (CCIFER).

Ales administrator în 2011, Eric Faidy s-a implicat activ în strategia CCIFER în calitate de administrator şi ulterior de vicepreşedinte.

 «CCIFER a ştiut încă din 1996 să se impună ca o voce a comunităţii de afaceri franceze în România şi ca un instrument în slujba dezvoltării sale. Este o onoare pentru mine să fiu preşedintele CCIFER şi să-i susţin dezvoltarea împreună cu Consiliul de Administraţie şi cu echipa executivă », a declarat Eric Faidy.

Această alegere intervine ca urmare a demisiei lui Bruno Roche, Director Veolia Environnement pentru România, care, pe lângă funcţia actuală, va prelua responsabilităţi şi în Bulgaria.

Bruno Roche este administrator al CCIFER din 2009 şi a preluat preşedinţia Consiliului de Administraţie în aprilie 2010. El va rămâne administrator al CCIFER.

CCIFER are drept vocaţie facilitarea relaţiilor de afaceri între Franţa şi România şi promovarea oportunităţilor de afaceri pentru membrii săi. Creată în 1996, CCIFER reuneşte peste 400 de companii membre, care au o cifră de afaceri cumulată de 23 miliarde de euro şi peste 120.000 de salariaţi.