Jurnal european: Expoziții de artă românească la Bruxelles

hangar.jpg

Artă românească la celebra galerie Hangar din Bruxelles
Image source: 
romania2019.eu

Săptămâna viitoare, pe 4 mai, se încheie la celebra galerie de artă Hangar, din Bruxelles, Expoziția de artă contemporană românească, deschisă pe 7 februarie. Expoziția reunește lucrări ale lui Mircea Cantor, precum și ale altor doi artiști români contemporani de succes, Florica Prevenda și Daniel Djamo.

  • Și clădirea Europa a Consiliului Uniunii Europene din Bruxelles găzduiește o expoziție românească până pe 30 iunie. Este vorba de o expoziție de fotografie: Inima neîmblânzită a Europei. Expoziția are loc în zona Forum a clădirii Europa. Mai mulți fotografi premiați ai naturii sălbatice au contribuit cu imagini care prezintă bogata biodiversitate a României. Aflați detalii despre aceste evenimente culturale pe site-ul Președinșiei române a Consiliului : www.romania2019.eu.
  • Ministerul Afacerilor Interne organizează astăzi în cadrul președinției române a Consiliului Uniunii Europene conferința Soluții operaționale pentru trecerea frontierelor UE maritime și terestre în mod continuu și securizat. Evenimentul are loc la Hotelul Radisson Blu din București.

Toate edițiile rubricii Jurnal europeanhttps://www.rfi.ro/tag/jurnal-european

Rubrica Jurnal european din 24 aprilie 2019