Sandu : FRF va analiza joi situaţia echipei naţionale

200904-11058.jpg

Sandu : FRF va analiza joi situaţia echipei naţionale

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal va analiza joia
viitoare situaţia de la echipa naţională. Anunţul a fost făcut vineri,
3 aprilie, de preşedintele FRF, Mircea Sandu. "Şansele de calificare la Campionatul Mondial sunt zero", declară Sandu.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal va analiza joia viitoare situaţia de la echipa naţională. Anunţul a fost făcut vineri, 3 aprilie, de preşedintele FRF, Mircea Sandu (audio).

Reacţia sa vine după ce România a ratat calificarea la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, de anul viitor. De altfel, întrebat de jurnalişti ce şanse mai sunt ca tricolorii să se califice la turneul final din 2010, Mircea Sandu a răspuns sec : "Şansele de calificare sunt zero".

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat recent că nu intenţionează să-şi dea demisia, după ratarea calificării. După meciul cu Austria, scor unu la doi, dar şi după cel cu Serbia, pierdut cu doi la trei, la Constanţa, multe voci au cerut demisia lui Victor Piţurcă. "Echipa de fotbal a României trebuie iubită necondiţionat". Iată ce a spus în replică selecţionerul, care a precizat că nu are nici un mesaj de transmis suporterilor care i-au cerut demisia.

România ocupă locul cinci în grupa a şaptea, fiind urmată de Insulele Feroe. Liderul grupei este Serbia. (CR - 3 aprilie 2009;12.40h)

Sandu : FRF va analiza joi situaţia echipei naţionale