România - Rusia : 0-1 în Cupa Davis

200903-10294.jpg

România - Rusia : 0-1 în Cupa Davis

Victor Crivoi a pierdut vineri meciul cu Marat Safin, contând pentru prima etapă a Grupei Mondiale a Cupei Davis. Românul a cedat în trei seturi. Victor Crivoi a pierdut primul set cu scorul de 6-7, al doilea cu 4-6, iar pe al treilea cu 4-6. În al doilea meci al zilei se vor confrunta Victor Hănescu şi Mihail Iujnâi.

Victor Crivoi a pierdut vineri meciul cu Marat Safin, contând pentru prima etapă a Grupei Mondiale a Cupei Davis. Românul a cedat în trei seturi. Victor Crivoi a pierdut primul set în meciul cu rusul Marat Safin, cu scorul de 6-7, al doilea cu 4-6, iar pe al treilea cu 4-6.
În al doilea meci al zilei se vor confrunta Victor Hănescu şi Mihail Iujnâi. Întâlnirea de dublu Marius Copil / Horia Tecău şi Teimuraz Gabaşvili / Dmitri Tursunov va avea loc sâmbătă, începând cu ora 13. Meciurile de duminică vor debuta la ora 12 : Victor Hănescu - Marat Safin şi Victor Crivoi - Mihail Iujnâi.
Rusia este formaţia care a ajuns în finala competiţiei de două ori în ultimii patru ani. Ruşii au venit la Sibiu fără Nikolai Davidenko şi Igor Andreev. Vedetele echipei ruse sunt Marat Safin şi Mihail Iujnâi. Toţi cei patru jucători ruşi de la Sibiu sunt în primii o sută, la nivel mondial. De partea cealaltă, românii îl au doar pe Victor Hănescu pe locul 39 ATP. Pentru prima dată în ultimii ani, Andrei Pavel nu mai intră pe teren. El este căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României. (CR - 6 martie 2009;14.10h)