Piţurcă : Nu plec. Naţionala trebuie iubită necondiţionat

200904-10996.jpg

Piţurcă : Nu plec. Naţionala trebuie iubită necondiţionat

Echipa de fotbal a României trebuie iubită necondiţionat. Iată ce a spus selecţionerul Victor Piţurcă, după meciul pierdut de tricolori în faţa Austriei. Antrenorul spune că nu are nici un mesaj de transmis suporterilor care i-au cerut demisia. Echipa de fotbal a României a ratat calificarea la Campionatul Mondial de fotbal care va avea loc anul viitor în Africa de Sud. Tricolorii lui Victor Piţurcă au pierdut meciul din deplasare cu Austria, cu scorul de unu la doi.

Echipa de fotbal a României trebuie iubită necondiţionat. Iată ce a spus selecţionerul Victor Piţurcă, după meciul pierdut de tricolori în faţa Austriei. Antrenorul spune că nu are nici un mesaj de transmis suporterilor care i-au cerut demisia. Tehnicianul declară că nu va pleca de la echipa naţională.

Echipa de fotbal a României a ratat calificarea la Campionatul Mondial de fotbal care va avea loc anul viitor în Africa de Sud. Tricolorii lui Victor Piţurcă au pierdut meciul din deplasare cu Austria, cu scorul de unu la doi. Golul românilor a fost marcat de argeşeanul Tănase, după o respingere greşită a portarului austriecilor.

Selecţionerul Victor Piţurcă spunea înaintea meciului că indiferent de rezultatul cu Austria, nu îşi va da demisia. "Dacă se vorbeşte mai mult despre soarta mea, înseamnă că sunt un om foarte important. Indiferent de rezultat, nu putem pune în discuţie demisia mea. Federaţia va decide. Vom vedea după ce se va termina acest meci, vom evalua situaţia şi rămâne de văzut. Eu îmi voi respecta contractul până la sfârşit", declara Victor Piţurcă.

România ocupă locul cinci în grupa a şaptea, fiind urmată de Insulele Feroe. Liderul grupei este Serbia, care a învins România, la Constanţa, cu scorul de trei la doi. (CR - 1 aprilie 2009;23.45h)