Neşu, scos de la Terapie Intensivă

nesu-scos-terapie-intensiva.jpg

Starea de sănătate a lui Mihai Neşu e stabilă, dar jucătorul încă nu-şi poate mişca mâinile şi picioarele.

Fundaşul echipei FC Utrecht, Mihai Neşu, a fost mutat de la secţia de Terapie Intensivă a spitalului în care se află internat într-o rezervă obişnuită. Jucătorul român poate să respire fără ajutorul aparatelor, potrivit site-ului oficial al clubului olandez.

Vestea proastă e că Mihai Neşu tot nu-şi poate mişca mâinile şi picioarele, spune doctorul clubului FC Utrecht, Frank Hellemondt.

"Nu mai era necesar să-l ţinem la Terapie Intensivă. Starea lui Mihai este stabilă. Încă nu-şi poate mişca mâinile sau picioare, dar acum poate respira singur şi se poate alimenta fără ajutorul aparatelor", precizează medicul.

Fundaşul s-a accidentat pe 10 mai la coloană, în urma unei ciocniri cu un coechipier, Alje Schut, la un antrenament al echipei sale.

El a fost transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată.

Mihai Neşu a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, care s-a încheiat cu succes. Medicii nu au putut preciza însă cum va evolua starea de sănătate a jucătorului.

Fotbalistul român primeşte flori şi numeroase mesaje de simpatie, pe care i le aduce o dată la două zile la spital un angajat al clubului FC Utrecht.