Misiune imposibilă pentru echipa de Cupa Davis a României

200903-10280.jpg

Misiune imposibilă pentru echipa de Cupa Davis a României

Confruntare extrem de dificilă pentru echipa de Cupa Davis a României.
Tenismenii căpitanului nejucător Andrei Pavel întâlnesc de vineri până
duminică echipa Rusiei, în prima etapă a Grupei Mondiale, la Sibiu.

Confruntare extrem de dificilă pentru echipa de Cupa Davis a României. Tenismenii căpitanului nejucător Andrei Pavel întâlnesc de vineri până duminică echipa Rusiei, în prima etapă a Grupei Mondiale, la Sibiu. Primul meci îi pune faţă în faţă pe Victor Crivoi şi Marat Safin, de laa ora 12. În al doilea meci al zilei se vor confrunta Victor Hănescu (foto) şi Mihail Iujnâi.
Întâlnirea de dublu Marius Copil / Horia Tecău şi Teimuraz Gabaşvili / Dmitri Tursunov va avea loc sâmbătă, începând cu ora 13. Meciurile de duminică vor debuta la ora 12 : Victor Hănescu - Marat Safin şi Victor Crivoi - Mihail Iujnâi.

Rusia este formaţia care a ajuns în finala competiţiei de două ori în ultimii patru ani. Ruşii au venit la Sibiu fără Nikolai Davidenko şi Igor Andreev. Vedetele echipei ruse sunt Marat Safin şi Mihail Iujnâi. Toţi cei patru jucători ruşi de la Sibiu sunt în primii o sută, la nivel mondial. De partea cealaltă, românii îl au doar pe Victor Hănescu pe locul 39 ATP. Pentru prima dată în ultimii ani, Andrei Pavel nu mai intră pe teren. El este căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României. (CR - 6 martie 2009;09.40h)