Massa a părăsit spitalul din Ungaria

Felipe Massa a fost externat. Pilotul echipei Ferrari, rănit la cap în timpul calificărilor de la Hungaroring a părăsit Ungaria, luni, 3 august, cu un avion privat care îl va duce în Brazilia. Massa era însoţit de soţia sa, Rafaela şi de medicul său personal.

Felipe Massa a fost externat. Pilotul echipei Ferrari, rănit la cap în timpul calificărilor de la Hungaroring a părăsit Ungaria, luni, 3 august, cu un avion privat care îl va duce în Brazilia.

Massa era însoţit de soţia sa, Rafaela şi de medicul său personal.

Pilotul brazilian spune că nu îşi mai aminteşte ce i s-a întâmplat în calificările pentru Marele Premiu al Ungariei.

El apreciază în schimb că are noroc că este în viaţă şi anunţă că va concura din nou.

"Când m-am trezit, nu ştiam de ce mă aflu în spital şi întrebam : «De ce sunt aici ?». Trăgeam de toate tuburile şi fratele meu, Eduardo a încercat să mă oprească, astfel că m-am luptat cu el. Accidentul a fost un mare ghinion, dar ştiu că am noroc că sunt în viaţă. Nu îmi amintesc nimic din ce s-a întâmplat. Voi concura din nou", afirmă Felipe Massa.

Când şi-a revenit, Massa i-a spus fratelui său că ar fi putut câştiga cursa din Ungaria.

"Era cursa mea. Nu mi-a venit să cred când mi s-a spus că Lewis Hamilton a câştigat şi colegul meu Kimi Raikkonen a ocupat locul doi", spune brazilianul.

Felipe Massa a fost rănit la cap în calificările de la Marele Premiu al Ungariei, de o bucată dintr-un amortizor al unui monopost Brawn GP, condus de compatriotul său Rubens Barrichello.

Massa şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost dus la un spital din Budapesta, unde a fost operat.

Pilotul german Michael Schumacher îi va ţine locul temporar în echipa Ferrari. Neamţul şi-a anunţat acum câteva zile revenirea în Formula 1.

El a efectuat deja primele teste la volanul unui monopost Ferrari F2007, pe circuitul de la Mugello, Italia.