Dinamo încă speră, CFR-ul a deraiat

Una caldă, una rece : Dinamo îşi păstrează şansele de calificare în şaisprezecimile Europa League, în schimb, CFR Cluj spune adio acestui sezon european. "Câinii roşii" au învins pe Sturm Graz, în penultimul meci din faza grupelor. Dinamo este singura formaţie din România care mai poate spera la o calificare. Steaua şi FC Timişoara au fost deja eliminate. CFR Cluj va vedea şi ea restul competiţiei la televizor. Ardelenii au fost învinşi de FC Copenhaga, scor zero la doi.

Una caldă, una rece : Dinamo îşi păstrează şansele de calificare în şaisprezecimile Europa League, în schimb, CFR Cluj spune adio acestui sezon european.

"Câinii roşii" au învins pe Sturm Graz, în penultimul meci din faza grupelor, cu scorul de doi la unu. "Vom lupta până la capăt. Sperăm să ne concretizăm şansele", spune atacantul Marius Niculae.

"Vreau să mulţumesc echipei pentru ajutor, deoarece nu aş fi reuşit să marchez fără ajutorul coechipierilor. Ne-a fost foarte greu, însă cred că mai avem timp pentru minuni şi trebuie să credem în şansa noastră. Cu suporteri sau fără suporteri, noi vom lupta până la capăt şi îmi pare rău pentru cei care nu au venit astăzi la meci, pentru că au pierdut foarte mult. Sperăm să ne concretizăm şansele, însă ne va fi foarte greu la Atena, acolo unde jucăm împotriva unei echipe cu un buget de trei - patru ori mai mare şi vor avea şi suporterii de partea lor", afirmă jucătorul.

Dinamo este singura formaţie din România care mai poate spera la o calificare. Steaua şi FC Timişoara au fost deja eliminate.

CFR Cluj va vedea şi ea restul competiţiei la televizor. Ardelenii au fost învinşi de FC Copenhaga, scor zero la doi.

"Păcat că nu am terminat grupa aşa cum am început-o", spune cu amărăciune fundaşul Tony. "Am pierdut, acum ne concentrăm pe campionat şi pe Cupa României. Pacat că nu am continuat cum am început grupa, trebuie sa învăţăm cât mai mult. Campionatul a fost mereu principalul nostru obiectiv. Am fost eliminaţi din cupele europene, acum dăm totul în campionat pentru a lua titlul", declară fotbalistul la Sport.ro.

Vă amintim, microbiştii români mai au un motiv să spere : Unirea Urziceni s-a calificat deja în şaisprezecimile Ligii Europa. Echipa lui Dan Petrescu vrea să prindă însă primăvara europeană în Liga Campionilor.